Laden...

 • "Passion is the one thing experience can't teach"

  Phillip Di Bella

 

HVL Mediavormgeving, wie is dat?


Even voorstellen..
Mijn naam is Hugo van Leeuwen. Ik ben een mediavormgever uit Diessen, Noord-Brabant. Ik heb een passie voor design. Ik ben actief in de weer met vormgeving en de laatste design trends. Mijn specialiteiten zijn webdesign en webdeveloping, maar animatie en grafische vormgeving past ook in mijn profiel. 

Werkwijze
Mijn doel is om samen met u tot een mooi en functioneel eindproduct te komen. Ik werk graag samen met de klant tijdens het hele proces. Ik bespreek met u de wensen en mogelijkheden, zodat ik na goed overleg aan de slag kan met het ontwerp

Neem contact op
HVL MEdiavormgever verzorgt Grafische ontwerpen in de regio Diessen en Hilvarenbeek

Grafisch ontwerp

Van visitekaartjes tot logo's en flyers, de grafische uiting dient direct aan te spreken bij klanten en potentiële klanten. Zij dienen zich namelijk thuis te voelen of te kunnen identificeren met uw bedrijf en hetgeen waar het bedrijf voor staat. Met een passend grafisch ontwerp kunt u dit realiseren.
Bent u opzoek naar een mooi website ontwerp gemaakt in een CMS zoals Joomla?

Webdesign/interactief

HVL Media kan voor u een professionele & betaalbare website realiseren op basis van een over- zichtelijk en klantvriendelijk beheer- systeem. Aan de hand van uw wensen maak ik een mooi en functioneel ontwerp dat aansluit bij de uitstraling van het bedrijf. Een website is het visitekaartje voor uw bedrijf.
HVL Mediavormgeving uit Diessen verzorgt ook Animatie design

Animatie

Een animatie bestaat uit tekst, beeld en geluid. Animaties worden gebruikt om ingewikkelde of lange verhalen simpel over te brengen. Door de duidelijke uitstraling is het voor iedereen mogelijk om de boodschap gemakkelijk te begrijpen en op deze manier te kunnen communiceren.

Waarschuwing

The form #5 does not exist or it is not published.

Mijn werk in een frame


Om u een impressie te geven van mijn werk, is hiernaast mijn promotiefilm te zien. In het filmpje is kort weergegeven hoe een ontwerp tot stand komt.

Recente projecten

 • Blackbird app

 • 3D Logo animatie

 • Dreamscape VJ-loop

  Neem contact op

  Contactgegevens

  Uw mediavormgever op het gebied van webdesign grafisch ontwerp en animatie in Diessen, regio Hilvarenbeek

  HVL Mediavormgever
  Kruisberg 3
  5087JA Diessen

  Neem vrijblijvend contact op met HVL media uit Diessen voor een mooi webdesign

  013-5042598
  0623922743